zaterdag 24 augustus 2013

Bello is geboren!

Het zonnetje schijnt, het wordt een prachtige dag!


Mijn doggie wilde ook graag naar buiten, lekker in de tuin rennen en wilde gelukkig ook wel even poseren.

Het is een hond van papier maché, beplakt met vellen decopatchpapier.Het is zulk leuk werk om te doen. Gewoon verstand op nul en scheuren en plakken maar. Heb al diverse papier maché op deze manier beplakt, maar wat mij ook leuk lijkt is om een oud tafeltje, krukje, kastje of iets dergelijks een nieuw leven te geven met behulp van een likje verf en decopatchpapier. Op mijn Pinterestpagina vind je daar een aantal voorbeelden van. Ik zou zeggen, neem gerust een kijkje...

Fijne weekend iedereen!

donderdag 15 augustus 2013

Bedankt!

Lieve dames,

Allereerst bedankt voor jullie lieve  reacties op mijn vorige blogberichtje! Het heeft mij doen besluiten toch lekker door te gaan met mijn blog, ook al staat het momenteel op een laag pitje, dus dames, BEDANKT!!
 
Ik heb vanochtend eens even al mijn gemaakte dingetjes uitgestald en ik laat jullie even zien wat ik zoal gemaakt heb. Het is niet zoveel (en niet alles staat erop), maar wel met liefde gemaakt.

Zijn jullie er klaar voor?
Allereerst een temaribal

Een varkentje en eendje uit het boekje Zoomigurumi

Een flamingo van decopatch
En vlak voor ik op vakantie ging kocht ik nog een leuk pocketformaat haakboekje waar ik een girafje (sleutelhanger) uit maakte (heb 'm weggegeven, dus geen foto) en een lief klein schildpadje.

Het kleine schildpadje heeft een mooi plaatsje gekregen.
 
Afgelopen zaterdag kwamen we terug van een heerlijke vakantie in Duitsland, Barntrup, in het mooie Teutoburgerwald. In Barntrup vond op een dag een trödelmarkt plaats, waar we even zijn wezen kijken. Hier vond ik dit leuke vaasje voor maar € 0,50. Ik was weg van de kleuren en de vorm en kon 'm niet laten staan. Nu nog een leuk veldboeket er in!En last but not least....ik ben bezig met het decopatchen van een hond. Ik gebruik 5 mooie vellen decopatchpapier en ben al een heel eind op weg. Als ie gereed is, laat ik 'm zien!

Nu, dit was het eerst weer hoor, tot de volgende keer!

liefs,
Andina