woensdag 2 mei 2012

Van alles en nog wat....

Dag allemaal en welkom nieuwe volgers, leuk dat jullie er zijn!

De kids hebben deze week vakantie en net zoals op Koninginnedag is het hier vandaag in het Noorden des lands weer een heerlijk temperatuurtje....en wat nog leuker is, ik ben vandaag vrij en mag er samen met de kids heerlijk van genieten!

******

Met onze poes Loeka gaat het hartstikke goed. Ze krabt het behang van de muren, vernielt onze stoelen, maar voor de rest.....is het een lieve poes. Ze is vanochtend voor controle naar de dierenarts geweest, want ze is laatst gesteriliseerd. Ze mag nu officieel naar buiten en ik ben dan ook druk bezig om haar te laten wennen aan onze tuin. Eerst aan een speciale kattenlijn die ik langer heb gemaakt door er een lang springtouw aan vast te knopen. Het einde van het springtouw heb ik vastgebonden aan een paal. Zo kan ze de hele tuin doorsjouwen zonder weg te lopen. Komend weekend gaan we het zonder lijn proberen......en dan maar hopen dat ze terug komt. Dat is toch altijd weer een spannend moment, zo'n eerste keer.

******

De poncho voor mijn dochter is af! Ze is er gelukkig erg blij mee en heeft 'm dan ook al regelmatig aan.******

Verder ben ik gevraagd een babymutsje te haken met een grote bloem erop. Het patroon van het mutsje en de bloem vond ik op de blog van Lindevrouw. Op haar blog vind je vele leuke haakpatroontjes.Zo, dat was het eerst weer. Ik ga lekker van het zonnetje genieten!

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie poncho! Je dochter is er vast heel blij mee!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk je mutsje* Poncho is ook zo leuk, vooral ook als je dochter er blij mee is*
    Fijne zondag, Geriene

    BeantwoordenVerwijderen