donderdag 22 september 2011

Dekentje

Jippie!

M'n dekentje is eindelijk af. Het had wat voeten in de aarde, want ik ben zoals jullie weten met meerdere projectjes bezig........maar deze heb ik nu toch echt af.Dochter is ook blij dat ie af is, nu kan ze er lekker onder liggen........


Het dekentje is niet supergroot, maar groot genoeg.....................Zo, op naar het volgende project!

13 opmerkingen:

 1. groot genoeg en warm genoeg.
  Het is herfst dus we mogen weer lekker knus gaan broeien onder de zelfgehaakte dekentjes. dat maakt de winter weer wat leuker

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hola. Te ha quedado muy bonita la manta, por fin he terminado la mía también.
  Un saludo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Heb net een kleinere granny square af, maar overweeg om er nog één voor mezelf te haken. Lijkt heerlijk om eronder te kruipen als ik je foto's zie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Andina, dank je voor je berichtje op mijn sjaal. Om op je vraag terug te komen, ik maak die foto collages in het programma picasa 3.

  Fijne zondag,
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hola!

  Wat heb jij een leuke blog! Kwam je blog tegen toen ik via google zocht naar stokhaken. Daar ben ik namelijk ook mee begonnen! Maar zo goed als jij het kunt, dat kan ik niet. Maar wie weet, oefening baart kunst!

  Kun jij mij een uitleg geven van het meerderen met het stokhaken? Wist niet eens dat dat kan.

  Lieve groetjes,

  Henrike
  byieke.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @henrike Bedankt voor je leuke berichtje. Meerderen is niet moeilijk hoor. Ik zal er binnenkort een blogberichtje aan wijden....

  groetjes,
  Andina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De granny square blijft een fijn patroon! Lekker zo'n knus deekje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg mooie deken! Hier liggen mijn dochtertjes ook altijd onder dekens op de bank maar ik krijg mijn gehaakte dekentje maar niet af. Merk toch dat ik meer van de kleinere projectjes ben ;-)

  Ik heb je getagd. Kijk maar even op mijn blog. Je hoeft hier natuurlijk niet aan mee toe doen als je niet wilt. Maar wie weet vind je het wel leuk. Denk er maar even over na.

  Groetjes, Liane

  BeantwoordenVerwijderen